قائمة الاعضاء المشار اليهم

النتائج 1 إلى 2 من 2

الموضوع: 1600 علامة السماعة مش بتروح

  1. #1
    .: جيماوي مشارك :.

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Oct 2008
    المشاركات
    72
    الشَكر (المُعطى)
    0
    الشَكر (المُستلَم)
    1
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    19

    افتراضي 1600 علامة السماعة مش بتروح

    جتلى عدة 1600 السماعة الخارجية مش شغالة لاكن السماعة العادية شغالة كان العيب من الكرستالة سخنت عليها اشتغلت 3 ايام وفصلت تانى فصلت خالص غيرت اكتر من سماعة وغيرت الكرستالة تانى مفيش فايدة و فى اخر مرة وانا بغير الكرستالة المقومات الى حول الكرستالة اتحركو من اماكنهم وظهر علامة السماعة فى العدة مش راضية تروح مش عرف اية المشكلة مع انى رجعت المقومات ياريت تردوا علي بسرعةوياريت يكون الشرح بالصورة شكراً





  2. #2
    .: جيماوي نشيط :.

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Aug 2008
    المشاركات
    314
    الشَكر (المُعطى)
    95
    الشَكر (المُستلَم)
    22
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    22

    افتراضي

    اولا تاكد ان المقومات رجعت لوضعها الطبيعى بالمقارنه ببورد تانى او اى مخطط ثم استبدل الكريستاله مره اخرى وحاول تجرب سوكيت شحن تانى

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

المفضلات

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •