قائمة الاعضاء المشار اليهم

النتائج 1 إلى 6 من 6

الموضوع: نوكيا1200مشكلة لوكل مود

  1. #1
    .: جيماوي نشيط :.
    الصورة الرمزية mostafa shalan

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Oct 2008
    الدولة
    مصر
    Phone
    samsung
    المشاركات
    363
    الشَكر (المُعطى)
    183
    الشَكر (المُستلَم)
    128
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    22

    افتراضي نوكيا1200مشكلة لوكل مود

    عندي جهاز نوكيا1200بيكتب لوكل مود ولايفتح وعند التوصيل بالبوكس بيكتب1st Boot Err: Bad Resp UPP, 02 FF FF 72
    ويكتب علي شاشتة تيست مود ممكن الحل





  2. تاريخ التسجيل
    Always
    الدولة
    Advertising world
    المشاركات
    Many

  3. #2
    VIP Member
    الصورة الرمزية AhMed FaWzY™

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Aug 2007
    الدولة
    Egypt
    Sonork
    100.1589121
    Phone
    Iphone 4s
    المشاركات
    9,140
    الشَكر (المُعطى)
    4360
    الشَكر (المُستلَم)
    11364
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    3 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    206

    افتراضي

    اذا كان عند تشغيل الجهاز بالبطاريه يكتب لوكال مود
    الحل فى الصورة

    attachmentphp?attachmentid139688&ampd1201845245
    I do NOT answer technical questions via PM. Post in a thread
    Device:Samsung Galaxy Note3
    CURRENT ROM: stock 4.4.2
    KERNEL:Stock Kernel
    THEME: stock

  4. #3
    VIP Member
    الصورة الرمزية milano1983

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Jul 2007
    الدولة
    Jordan
    العمر
    34
    المشاركات
    1,416
    الشَكر (المُعطى)
    154
    الشَكر (المُستلَم)
    205
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    36

    افتراضي

    اخي لما تشبك الجهاز عالبور سبلاي الجهاز بيشتغل؟؟؟؟ او بيسحب عادي
    ياريت بالبداية تشيك على كونكتر البطارية عشان خط ال bsi
    بنستنى ردك

  5. #4
    .: جيماوي جديد :.

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Sep 2007
    المشاركات
    1
    الشَكر (المُعطى)
    0
    الشَكر (المُستلَم)
    0
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    0

    افتراضي

    فيه مقاومتين خلف ريش البطاريه
    ارفع المقاومتين
    والجهاز هيشتغل تمام
    ان شاء الله

  6. الشَكر MohamdJwdee شَكر
  7. #5
    .: جيماوي نشيط :.

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Aug 2008
    المشاركات
    314
    الشَكر (المُعطى)
    95
    الشَكر (المُستلَم)
    22
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    23

    افتراضي

    استاز هيما صاحب المشكله بيقول جهاز 1200 مش 1110

    ودا غير ده

  8. #6
    .: جيماوي رائع :.

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Oct 2008
    المشاركات
    676
    الشَكر (المُعطى)
    3
    الشَكر (المُستلَم)
    44
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    25

    افتراضي

    الافضل ان يكون العمل على الجاف بالتوفيق

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

المفضلات

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •