قائمة الاعضاء المشار اليهم

النتائج 1 إلى 2 من 2

الموضوع: 6300 بيهرب الشحن اثناء وضعه على الشاحن!! ايه السبب والحل؟؟

  1. #1
    .: جيماوي متالق :.
    الصورة الرمزية hossam_elwani

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Jun 2007
    المشاركات
    1,861
    الشَكر (المُعطى)
    1136
    الشَكر (المُستلَم)
    407
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    41

    افتراضي 6300 بيهرب الشحن اثناء وضعه على الشاحن!! ايه السبب والحل؟؟

    6300 بيهرب الشحن اثناء وضعة على الشاحن او يفضل زى ماهو لايشحن ولا يفضى جربت كذا شاحن وبطارية تانيه ونزلتله سوفت وير نفس الحكاية ايه السبب والحل؟؟





  2. #2
    .: جيماوي جديد :.

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Dec 2009
    المشاركات
    45
    الشَكر (المُعطى)
    0
    الشَكر (المُستلَم)
    60
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    17

    افتراضي رد: 6300 بيهرب الشحن اثناء وضعه على الشاحن!! ايه السبب والحل؟؟

    اخى الفاضل مشكلتك تقع بايسي الشحن البيتى غيرو والجهاز هيشتغل تمام بان الله

  3. الشَكر hossam_elwani شَكر

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

المفضلات

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •