قائمة الاعضاء المشار اليهم

النتائج 1 إلى 8 من 8

الموضوع: 5200 كان شغال تمام وفصل بعد وضعه على الشاحن !! ايه السبب والحل؟؟

  1. #1
    .: جيماوي متالق :.
    الصورة الرمزية hossam_elwani

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Jun 2007
    المشاركات
    1,846
    الشَكر (المُعطى)
    1133
    الشَكر (المُستلَم)
    407
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    40

    افتراضي 5200 كان شغال تمام وفصل بعد وضعه على الشاحن !! ايه السبب والحل؟؟

    5200 كان شغال تمام وفصل بعد وضعه على الشاحن مع ملاحظة انه سخن جدااا !!


    ايه السبب والحل؟؟





  2. #2
    .: جيماوي رائع :.
    الصورة الرمزية khaledeldeeb

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Jun 2008
    الدولة
    أرض الله واسعة
    Phone
    n96
    المشاركات
    767
    الشَكر (المُعطى)
    398
    الشَكر (المُستلَم)
    432
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    41

    افتراضي رد: 5200 كان شغال تمام وفصل بعد وضعه على الشاحن !! ايه السبب والحل؟؟

    أخى الكريم قم بفتح الجهااااااااز وتنظيفه جيدا ومن ثم وضعه على الباور سبلاى وتوصل الى موضع السخونة ... ومعك للمتابعة

  3. #3
    .: جيماوي متالق :.
    الصورة الرمزية hossam_elwani

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Jun 2007
    المشاركات
    1,846
    الشَكر (المُعطى)
    1133
    الشَكر (المُستلَم)
    407
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    40

    افتراضي رد: 5200 كان شغال تمام وفصل بعد وضعه على الشاحن !! ايه السبب والحل؟؟

    الجهاز ربطة على الجاف اشتغل فى وضع normal تمام ولكن عند وضع البطارية فى الجهاز والضغط على مفتاح الباور لايعمل ؟؟

  4. #4
    صديق المنتدى
    الصورة الرمزية HELAL ALI

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Mar 2008
    الدولة
    مصـــــــ بحب ــــــــــــــر
    العمر
    36
    Phone
    3310XpressMusic
    المشاركات
    3,585
    الشَكر (المُعطى)
    6928
    الشَكر (المُستلَم)
    5708
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    217

    افتراضي رد: 5200 كان شغال تمام وفصل بعد وضعه على الشاحن !! ايه السبب والحل؟؟

    تمام اخى هل تستمر السخونة اثناء الشحن

  5. #5
    .: جيماوي متالق :.
    الصورة الرمزية hossam_elwani

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Jun 2007
    المشاركات
    1,846
    الشَكر (المُعطى)
    1133
    الشَكر (المُستلَم)
    407
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    40

    افتراضي رد: 5200 كان شغال تمام وفصل بعد وضعه على الشاحن !! ايه السبب والحل؟؟

    لا مفيش سخونة حاليا اثناء الشحن ولكن برضه مابيفتح الا على البوكس

  6. #6
    صديق المنتدى
    الصورة الرمزية HELAL ALI

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Mar 2008
    الدولة
    مصـــــــ بحب ــــــــــــــر
    العمر
    36
    Phone
    3310XpressMusic
    المشاركات
    3,585
    الشَكر (المُعطى)
    6928
    الشَكر (المُستلَم)
    5708
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    217

    افتراضي رد: 5200 كان شغال تمام وفصل بعد وضعه على الشاحن !! ايه السبب والحل؟؟

    تمام هل الجهاز الان يشحن ام لا اى تفتح الشاشة اثناء وضع الشاحن ام لا

  7. #7
    .: جيماوي متالق :.
    الصورة الرمزية hossam_elwani

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Jun 2007
    المشاركات
    1,846
    الشَكر (المُعطى)
    1133
    الشَكر (المُستلَم)
    407
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    40

    افتراضي رد: 5200 كان شغال تمام وفصل بعد وضعه على الشاحن !! ايه السبب والحل؟؟

    نعم الجهاز بيفتح لما اركب الشاحن قيه

  8. #8
    صديق المنتدى
    الصورة الرمزية HELAL ALI

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Mar 2008
    الدولة
    مصـــــــ بحب ــــــــــــــر
    العمر
    36
    Phone
    3310XpressMusic
    المشاركات
    3,585
    الشَكر (المُعطى)
    6928
    الشَكر (المُستلَم)
    5708
    الإعجاب (المُعطى)
    0
    الإعجاب (المُستلَم)
    0
    غير معجبون (المُعطى)
    0
    غير معجبون (المُستلَم)
    0
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    217

    افتراضي رد: 5200 كان شغال تمام وفصل بعد وضعه على الشاحن !! ايه السبب والحل؟؟

    تمام اخى قم بتغير مفتاح الباور

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

المفضلات

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •