قائمة الاعضاء المشار اليهم
النتائج 1 إلى 4 من 4

الموضوع: مشكلة غريبة

  1. #1
    .: جيماوي جديد :.

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Oct 2007
    المشاركات
    37
    الشكر
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    19

    افتراضي مشكلة غريبة

    السلام عايكم
    عندى مشكلة بخصوص الاجهزة السبريد خصوصا c1000+
    عند توصيل كابل usb و قبل ما أوصل الجهاز بالكومبيوتر علشان افرمتة بالاسبيدر
    الجهاز يعطى هزاز بأستمرار و لا يتعرف على الكومبيوتر
    جربت كابلات تانية و بردة نفس المشكلةودة حصل مع عدة اجهزة شغالة




  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاريخ التسجيل
    Always
    المشاركات
    Many
  • # ADS

    تاريخ التسجيل
    Always
    المشاركات
    Many


  • #2
    .: جيماوي محترف :.
    الصورة الرمزية elnahas1975

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    May 2007
    الدولة
    مصــ ام الدنيا ـــر
    Phone
    samsung 7102
    المشاركات
    3,642
    الشكر
    100
    شُكر 4,259 فى 1,810 مشاركة
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    122

    افتراضي

    انت جربت الكابل ده مع اى جهاز واشتغل ؟
    ان كانت اجابتك ....لا
    يبقى العيب فى الكابل نفسه ؟
    جرب كابل اخر ؟
    حب ما تعمل ......... حتى تعمل ما تحب



  • #3
    .: جيماوي متالق :.
    الصورة الرمزية master mobil

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Mar 2008
    المشاركات
    1,206
    الشكر
    262
    شُكر 377 فى 230 مشاركة
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    31

    افتراضي

    دى فى الغالب مشكله كبل
    لان الهزاز ما بيشتغلش الا اذا كان العيب من الكبل او سوكت الشحن
    WELCOM TO MY SPECIALWORLD

  • #4
    صديق المنتدى
    الصورة الرمزية hima010

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Jun 2008
    الدولة
    Kuwait Now
    العمر
    28
    Phone
    IPHONE 6 + NOTE EDGE
    المشاركات
    2,597
    الشكر
    4,919
    شُكر 3,030 فى 1,157 مشاركة
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    64

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة hany elsaghir f مشاهدة المشاركة
    السلام عايكم
    عندى مشكلة بخصوص الاجهزة السبريد خصوصا c1000+
    عند توصيل كابل usb و قبل ما أوصل الجهاز بالكومبيوتر علشان افرمتة بالاسبيدر
    الجهاز يعطى هزاز بأستمرار و لا يتعرف على الكومبيوتر
    جربت كابلات تانية و بردة نفس المشكلةودة حصل مع عدة اجهزة شغالة

    اخي جرب الموبيل على البوكس بكابل L18a واعمل سرش فون عادي
    ولو مش
    جاب تاكد من انك تلغي العلامة من على الخيار NAND/NOR MODE
    لان الجهاز ممكن يطلع ضمن الاجهزة الاسلامي ال 16 ميجا والطبيعي ان الهزاز بيشتغل اثناء عملية وضع الجهاز على الكمبيوتر
    Nokia & Samsung & Sagem
    Sony Ericsson & Motorola & Lg
    BlackBerry & Iphone & Htc


    aLL MobiL service

  • الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

    المفضلات

    المفضلات

    ضوابط المشاركة

    • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
    • لا تستطيع الرد على المواضيع
    • لا تستطيع إرفاق ملفات
    • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
    •