قائمة الاعضاء المشار اليهم
النتائج 1 إلى 3 من 3

الموضوع: مشكله في جهاز 5130 فاصل

  1. #1
    .: جيماوي جديد :.

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    May 2010
    المشاركات
    17
    الشكر
    6
    شُكر 2 فى 2 مشاركة
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    14

    Angry مشكله في جهاز 5130 فاصل

    اولا : الجهاز جايب علي البور صفر وعند الضغط علي البور يجيب 9 ويثبت علي كده وما يفتحش
    جربت اديله سوفت جاب الرساله دي عند عمل شيك

    attachmentphp?attachmentid105986&ampd1341357973



    المصغرات المرفقة المصغرات المرفقة اضغط على الصورة لعرض أكبر. 

الإسم:	Untitled2.png‏ 
مشاهدات:	42 
الحجم:	175.1 كيلوبايت 
الهوية:	105986  

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاريخ التسجيل
    Always
    المشاركات
    Many
  • # ADS

    تاريخ التسجيل
    Always
    المشاركات
    Many


  • #2
    .: جيماوي نشيط :.
    الصورة الرمزية Nokia Killer

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    Dec 2011
    المشاركات
    432
    الشكر
    73
    شُكر 364 فى 249 مشاركة
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    15

    Post رد: مشكله في جهاز 5130 فاصل

    أخي من الواضح من التشيك أن المشكلة في آي سي الفلاش ، قد تكون تالفة أو يوجد فصل لرجل أو أكثر

    جرب التسخين مع هزة خفيفة

    - ولكن أولاً جرب التفليش بواسطة الـ USB

  • #3
    .: جيماوي جديد :.

    الحالة
    غير متواجد
    تاريخ التسجيل
    May 2010
    المشاركات
    17
    الشكر
    6
    شُكر 2 فى 2 مشاركة
    تم تذكيره فى
    0 مشاركة
    تمت الاشارة اليه فى
    0 مواضيع
    معدل تقييم المستوى
    14

    افتراضي رد: مشكله في جهاز 5130 فاصل

    الف شكر اخي علي المتابعه
    انا جربت تفليش عن طريق اليو اس بي ونفس المشكله موجوده
    وكمان جربت التسخين علي اي سي الفلاش
    مافيش نتيجه .....

  • الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

    المفضلات

    المفضلات

    ضوابط المشاركة

    • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
    • لا تستطيع الرد على المواضيع
    • لا تستطيع إرفاق ملفات
    • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
    •